Vaša "Ocena psihičnega blagostanja"

Koliko ste resnično srečni v življenju? Si upate izvedeti?

Naročite vašo Oceno psihičnega blagostanja (OPB)

Kar še ne veste o sebi je pomembnejše od tistega kar že veste !

Z OPB lahko ozavestite vaš notranji svet (čustva, vrednote, cilji, volja) in ga primerjate z življenjem, ki ga živite, se spoznate v novi luči, aktivirate skrite potenciale, jih integrirate v življenje in opazujete kako se ob tem popolnoma prenovite. Z OPB lažje spoznate kdo ste, kaj vas poganja in privlači, kje so vaše notranje ovire, katere poti so prave. Kadar pa vam življenje da zaušnico lahko z OPB hitreje ozavestite in prepoznate vzroke za "počutja in stanja",ki jih ne želite. Posebej kadar je govora o stresu, skrbeh, izčrpanosti in težavah na drugih področjih življenja vključno z zdravjem.

Da bi bili srečni in zadovoljni moramo biti zdravi telesno in psihično. Zdravje ni samo odsotnost bolezni ampak je popolno telesno, duševno in socialno blagostanje, kot je že leta 1949 definirala Svetovna Zdravstvena Organizacija. Enako velja za psihično blagostanje (občutenje sreče in zadovoljstva), ki ne pomeni le prisotnost pozitivnih čustev (misli) ampak odsotnost negativnih čustev (stres, strah, jeza, skrbi, nervoza, nelagodje, ...) in misli.

OPB ni napovedovanje prihodnosti ampak je orodje za namensko "preverjanje" in "primerjanje" vašega notranjega sveta (čustev, vrednot,želja,ciljev) z življenjem, ki ga dejansko živite, da bi za prihodnost lahko sprejemali boljše odločitve zase in tako vprihodnosti živite bolj zdravo in srečno.

Komu je OPB namenjena?

OPB je za vse ljudi,ki:

OPB ni namenjena ljudem,ki:

Želite v prihodnost kakršno si želite? Čeprav se še ni zgodila, zagrabite za priložnost tukaj in zdaj, da primete krmilo v svoje roke. Naročite "Oceno psihičnega blagostanja (OPB)"

Postopek naročila:

  1. Izberite paket (Standard,Premium)
  2. Sledite postopku plačila
  3. Po prejemu nakazila prejmete vašo OPB v roku 3-5 dni na vaš e-mail

Tudi za organizacije / podjetja / vodstvo / vodje (ocena notranjega potenciala zaposlenih) *Za vse ljudi, ki se v svojem poklicnem okolju ukvarjajo z ljudmi: prodajalci, managerji, direktorji, vodje, zaposleni v socialnem- javnem- zdravstvenem in izobraževalnem sektorju, kadrovniki. Več o tem na povezavi: Ocena potenciala zaposlenih.

Standard
Premium
Vaša OPB
Standard paket - OPB + ocena splošnega zadovoljstva, posamezna področja, intenziteta doživljanja (pozitivna/negativna čustva), nabor osebnih vrednot in še neizkoriščenih virov moči
Premium paket - Standard + coaching (postavljanje ciljev + takoj v prakso prenosljive tehnike za jačanje PB)
Redna cena
55 Eur
110 Eur
Izberite željen paket OPB
Ime in priimek
  • za varno procesiranje plačilnih kartic skrbi gigant PayPal
  • za naročilo NE potrebujete PayPal račun
  • za plačilo z UPN obrazcem me kontaktirajte
Izdelava spletnih strani